Vancho Gjorgjiev

Web Designer

Digital Marketer

Social Media Manager

Freelancer

Vancho Gjorgjiev

Web Designer

Digital Marketer

Social Media Manager

Freelancer

Колку всушност e потребна дигитална маркетинг стратегија за Вашиот бизнис во 2020 година?

Компаниите без дигитална стратегија (и а многу што имаат) немаат јасна стратешка цел за она што сакаат да го постигнат преку интернетот во однос на стекнување нови клиенти или градење подлабоки односи со постојните. И ако немате цели со „SMART“ дигитални маркетинг цели, најверојатно, не вклучувате доволно ресурси за да ги постигнете целите и не анализирате дали ги постигнувате тие цели.

Ако не посветувате доволно ресурси на дигиталниот маркетинг или користите „ад-хок“ пристап без јасно дефинирани стратегии, тогаш вашите конкуренти ќе Ве „изедат за ручек“!

Развој на компетитивна маркетинг стратегија е клучна за многу бизниси бидејќи содржината е она што ја ангажира вашата публика преку различни канали, како што се пребарувањето, социјални медиуми, email маркетингот блог постови и сл

Погледни клиенти Побарај понуда
Што можеме да Ви понудиме?

Управувањето со социјалните мрежи е процес на управување со вашите онлајн интеракции и содржини преку нивните канали, како што се Фејсбук, Инстаграм, Твитер, LinkedIn, ЈуТјуб и Пинтерест…

Управувањето со социјалните медиуми не претставува само објавување новости на профилите на вашата компанија. Исто така, вклучува ангажирање со вашата публика и барање нови можности за зголемување на дофатот и видливоста. 

Развивање на дигитална маркетинг стратегија

Развивањето стратегија за социјални мрежи е важен дел за да се осигурате дека секоја од вашите кампањи ви помага да се приближите до исполнувањето на вашите маркетинг цели. Откако ќе одлучите кои канали планирате да ги користите, ќе треба да размислиме колку често планирате да објавувате и какви видови содржина ќе објавуваме.

Распоред

Кога станува збор за управување со социјалните мрежи, клучнен фактор е постојаноста. Ниту еден бизнис не е сличен. Затоа, не можете да очекувате исти резултати за секој бизнис кој има примено ист пристап при објавување на нивните работи на социјални мрежи. Сепак, без оглед на фреквенцијата или времето на објавување што ќе одлучиме да го направиме, треба да го форсираме константо.

Интеракција со клиентите и следбениците

Реплицирањето на следбениците на Вашите платформи е важен дел од управувањето со социјалните мрежи. Кога индивидуата коментира на вашата страница со прашање или загриженост, ова претставува нова можност како и покажувајќи и одлична услуга за клиентите.

Побарај понуда

Соработка и досегашни клиенти
Либеро Бенд
Антониа Гиговска
Филип Пешевски (Арија Бенд)
Вип Шоп
Meddy Bear
Визард Системи
Техно Гарден
pedigre.mk

Повеќе информации на тел. број +389 70 383 083 или на gorgiev94@yahoo.com


Побарај понуда